Clubavond

Komende dinsdag, 12 mei, is er een clubavond. Jullie zijn van harte welkom in “Café Custwijc”. Als de verwachting helemaal uit gaat komen gaat het een warme en zonnige avond worden.

Hemelvaartrit

Donderdag 14 mei kun je weer een Hemelvaartsrit rijden. Het is de 31e Hemelvaartsrit die we organiseren. Dit keer een mooie bloesemtocht over bochtige wegen richting Den Bosch. Daar vandaan gaat het naar het eindpunt bij Rhenen.

Zomer(club)avonden

Tijdens de zomerclubavonden in de maanden juni, juli en augustus zal onze toercommissaris weer voor leuke avondritten zorgen. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

September weekend

Het is zoeken geweest en veel leuke onderkomens zijn al (heel)vroeg in het jaar volgeboekt. Wij hebben besloten dit jaar weer in september naar Vayamundo te gaan. Voor diegene die het al willen weten; het is het weekend van vrijdag 18 t/m zondag 20 september. Meer informatie volgt in het clubblad.

Nieuwsbrief mei 2015