Clubavond

Dinsdag, 13 mei is het weer zover, onze maandelijkse clubavond in “Café Custwijc”.

Hemelvaartrit

Donderdag 29 mei met aansluitend het kampeerweekend. De toerafdeling is klaar met de rit richting de camping. Start rit op donderdag van 09:30 tot 12:00 uur.

Oproep: Wie wil er op de finishplaats zitten met de Hemelvaartrit? Graag bij het bestuur opgeven.

Kampeerweekend

De camping is besproken. Dit jaar is ons oog gevallen op camping “ErkemederStrand” bij Zeewolde. Omdat we aansluitend aan de Hemelvaartrit kunnen gaan kamperen hebben we 4 overnachtingen geboekt, van 28 mei tot 1 juni. Je kunt dus al woensdagmiddag naar de camping! Wil je meer zien en te weten komen over de camping kijk dan op: www.erkemederstrand.nl

We gaan dit jaar als vanouds traditioneel kamperen, dus hebben we alleen een veld voor tenten gereserveerd. Deelname kost € 65,= pp en voor kinderen t/m 12 jaar € 32,50 pp. Hiervoor krijg je:

• 4 overnachtingen
  • Ontbijt op zaterdag en zonda
  • BBQ op zaterdagavond

Overige kosten voor drank en eten (op woensdag, donderdag en vrijdag) zijn niet inbegrepen. Inschrijven vanaf nu tot uiterlijk 22 mei ovv je naam en het aantal personen. Betalen is deelname, graag eerst bij Corrie opgeven.

Jubileummiddag

Zondag 22 juni hebben we een zondagmiddagrit met aansluitend een BBQ voor de leden en het gezin! Wil je meedoen aan de bbq (gratis) geeft je dan op bij Corrie. Dit ivm het organiseren van eten en drinken etc.

Nieuwsbrief Mei 2014