Clubavond

Dinsdag, 8 april is het weer zover, onze maandelijkse clubavond in “Café Custwijc”. Zomerse temperaturen, dus een idee om op de motor te komen?

Kaasstadrit

Maandag 21 april, 2e paasdag de 35e Kaasstadrit. De route loopt over de Lekdijk naar de Utrechtse Heuvelrug om via de Maarsseveense Plassen weer richting Driebruggen te rijden.

Hemelvaartrit

Donderdag 29 mei met aansluitend het kampeerweekend. De toerafdeling is nu drukdoende een route uit te zetten richting de camping.

Kampeerweekend

De camping is besproken. Dit jaar is ons oog gevallen op camping “ErkemederStrand” bij Zeewolde. Omdat we aansluitend aan de Hemelvaartrit kunnen gaan kamperen hebben we 4 overnachtingen geboekt, van 28 mei tot 1 juni. Je kunt dus al woensdagmiddag naar de camping! Wil je meer zien en te weten komen over de camping kijk dan op: www.erkemederstrand.nl

We gaan dit jaar als vanouds traditioneel kamperen, dus hebben we alleen een veld voor tenten gereserveerd. Deelname kost € 65,= pp en voor kinderen t/m 12 jaar € 32,50 pp. Hiervoor krijg je:

• 4 overnachtingen
  • Ontbijt op zaterdag en zondag
  • Bbq op zaterdagavond

Overige kosten voor drank en eten (op woensdag, donderdag en vrijdag) zijn niet inbegrepen. Inschrijven vanaf nu tot uiterlijk 22 mei ovv je naam en het aantal personen. Betalen is deelname.

Nieuwsbrief April 2014